O NAMA

Uspješan i stručan tim koji stoji iza imena Maidor čine vrijedni suradnici koji se trude ispuniti svaku Vašu želju i daju Vam savjete kako najefikasnije ostvariti ono što ste zamislili.

ŠTO RADIMO?

usluge-maidor-splet

Poduzeće Maidor d.o.o. nudi usluge montaže i adaptacija za sustave u Vašem u domu. Započeli smo sa svojim radom 2000. godine. Na samom početku djelovanja našu su djelatnost činile instalacije sustava centralnog grijanja, vodovoda i kanalizacije. Kako su naši klijenti bili zadovoljni našim radom, odlučili smo se dodatno educirati i proširiti djelatnosti i usluge koje nudimo. Kroz godine se broj usluga povećavao, sustavno smo radili na korištenju novih tehnologija i tehnika rada. Redovito usavršavamo svoje vještine te posjećujemo edukativne seminare renomiranih proizvođača (Viessmann, Deltron, Mitsubishi, Vaillant i mnogi drugi) kako bismo u potpunosti ispunili Vaša očekivanja.

Kako bi poduzeće Maidor ponudilo najbolju uslugu, trudimo se biti dodatno educirani i informirani, odlazimo na stručne seminare i pratimo nove tehnologije.

TKO STOJI IZA PODUZEĆA MAIDOR?

sasa

“Kao mladi poduzetnik osnovao sam malo obiteljsko poduzeće koje kroz godine raste i postaje ponuđač sve većeg broja usluga, a sama djelatnost širi se s područja Zagreba i okolice i u Istru i Dalmaciju što nas posebno veseli. S klijentima ostajem u kontaktu i rado ih savjetujem u njihovim daljnjim radovima.

U slobodno vrijeme igram tenis, planinarim, družim se s obitelji te uređujem i vlastitu kuću i vrt. Vrlo rado ću popričati o dobroj hrani i dobrom vinu, a mnogi hvale moj čobanac i druge gurmanske specijalitete što me uvijek posebno veseli.” Saša Bajzec, direktor

MISIJA I VIZIJA?

Učiniti Vaš prostor onakvim kakvog ste zamislili, uz poštivanje rokova i najkvalitetniju izvedbu radova!

Ukratko upravo je to ono što je naša misija. Bez obzira radi li se o poslovnom prostoru ili Vašem domu, želimo ispuniti svaku želju i pronaći rješenje za svaku Vašu zamisao. Stvoriti prostor u kojem je ugodno živjeti i raditi. Sretni smo kada zajedno s klijentom uz naše savjete pronađemo rješenje koje klijenta dugoročno čini zadovoljnim!

PRAVNI PODACI O PODUZEĆU

Maidor d.o.o. za usluge i trgovinu, Kvaternikova 3, 10000 Zagreb
Upisano pri Trgovačkom sudu u Zagrebu. Temeljni kapital uplaćen u cijelosti 20.600,00 kn.
OIB: 48104927330
MBS: 080315805
IBAN : HR4723600001102203540
Direktor: Saša Bajzec