MIŠLJENJA KLIJENATA

Sretni smo što naši zadovoljni klijenti s nama rado ostaju u kontaku. Pročitajte neka od mišljenja naših klijenata. Trudimo se biti na raspolaganju u slučaju daljnjih radova, dorada ili savjetovanja.

Solar-gray Table-Fan-gray Tools-01-gray Water-Tap-gray

lizzul
“Angažirali smo poduzeće Maidor za pripremu instalacija na nekoliko turističkih objekata u Istri. Pripremili su instalacije vodovoda i kanalizacije u početnoj fazi gradnje nakon čega smo dogovorili ugradnju klimatizacijske opreme i ugradnju solarnih sustava. Također smo i sve instalacije te pripremu kupaonica prepustili njima. Pedantnost i stručnost koju su pokazali možemo ocjeniti najvišom ocjenom. Nadamo se da će proširiti djelatnost i na druga područja jer je zadovoljstvo surađivati s ovim poduzećem.”
Alessandro Lizzul (Pula)

 

Tools-01-gray Water-Tap-gray

stojanovic
“Imali smo kupaonicu staru više od 40 godina u zgradi, cijevi su puštale i nismo se nadali nekim velikim rezultatima. Poduzeće Maidor je riješilo ne samo problem cijevi, već i starih zidova, mala kupaonica je dobila na prostoru s novim rješenjem i iznimno smo zadovoljni našom veselom novom kupaonicom. Novi raspored sanitarija je obogućio veću iskorištenost prostora i prilagodbu našim potrebama. Jako smo zadovoljni.”
Risto Stojanović (Pula)

 

Tools-01-gray Flame-gray
mandic
Naizgled nemoguća situacija postavljanja dodatnih radijatora na toplinsku mrežu u stanu postala je moguća uz pravog majstora. Minimalni troškovi, uredno i čisto obavljeno. Svakako za preporučiti i rado bismo se javili opet u slučaju potrebe za novim radovima.”
Obitelj Mandić (Zagreb)

Ukoliko biste željeli da i Vaš komentar na naše radove bude objavljen koristite naš kontakt obrazac.