CENTRALNO USISAVANJE

centrano usisavanjeSustav centralnog usisavanja čini Vaš prostor iznimno čistim jer odstranjuje svu prašinu i nečistoću iz životnog prostora i sakuplja je u svom spremniku, a 98% čisti zrak izlazi iz središnje jedinice sustava u vanjski prostor.

Beam sustav stvara bolje životne uvijete i smanjuje alergijske simptome te ne stvara buku.

Odaberite svoj usisavač, dodatnu opremu i rukohvat. Kod ovog sustava praktički nema održavanja niti mijenjanja vrečica, filtera ili sličnog. Beam filter je samočisteći i napravljen je od Gore-TEX materijala, koji je izdržljiviji od ostalih vodećih filtera.

Filter sam otrese prašinu sa sebe i također štiti motor, tako da BEAM svaki slijedeći put radi kao i prvi put, a Vi ste oslobođeni mijenjanja prljavih vrečica, samo ispraznite spremnik 2 do 3 puta godišnje.

 

 

Česta pitanja – FAQ

P: Kako sustav radi?

Središnja jedinica se obično ugrađuje u podrum ili garažu (čime se smanjuje razina buke u prostoru koji se usisava), a ona je cijevima povezana sa utičnicama u prostorijama. Gibljivo crijevo se umetne u jednu od utičnica, a na rukohvatu se prekidačem pali središnja jedinica. Sva nečistoća koja se usisa odlazi u spremnik središnje jedinice.

P: Da li je teško manipulirati sa dugačkim gibljivim crijevom od 9 metara?

Gibljivo crijevo napravljeno je od lagane i vrlo izdržljive plastike i sa njim se jednostavno možete kretati po vašim prostorijama i zaobilaziti namještaj bez mogućnosti da ga oštetite.

P: Koliko je utičnica potrebno?

Većina standardnih kuća ima 3 do 4 utičnice. Kod projektiranja utičnice se raspoređuju tako da sa što manje utičnica u kombinaciji sa crijevom od 9m pokrijemo cijelu površinu objekta.

P: Mora li se filter prašine često čistiti ili mijenjati?

Fiter je samočisteći što znači da se nakon svakog usisavanja sam istrese. Nakon duže uporabe moguće ga je vrlo jednostavno istresti bez skidanja sa aparata, a sam filter nije potrebno mijenjati.

P: Da li se spremnik nečistoče mora često prazniti?

U obiteljskoj kući prosječne veličine frekvencija pražnjenja spremnika iznosi 2 do 3 puta godišnje.

P: Da li je usisna snaga jednaka u cijeloj kući?

Da! Pravilno ugrađen sustav nudi istu snagu čišćenja na svim utičnicama, bez obzira na udaljenost od centralne jedinice.